Hämeenlinnan Lentopallokerho 3 - 0 Puijo Wolley (25-14, 25-23, 25-23)

Avauskokoonpanot:
Puijo: Autere, Kääntä, Hujanen, Schmid, Räty, Tokoku ja Koskenkorva (L)
Kerho: Madsen, Ylivainio, Mosser, Owokoniran, Lehto, Ndoye ja Tuominen (L)

Puijo aloitti ottelun samalla kentällisellä kuin lauantaisen kohtaamisen, mutta Kerhon avauskokoonpanosta löytyi kaksi passaria: Jenna Ylivainio oli sijoitettu keskarin paikalle. Kyse oli kuitenkin mokasta ja Vera Klimovich otti paikkansa ennen kuin ensimmäistäkään pistettä oli pelattu. Ensimmäisen erän alkupuolelle nähtiin putki Kerhon onnistumisia. Pisteitä Klimovichin, Adeola Owokoniranin ja Jenny Mosserin hyökkäyksillä sekä Owokoniranin torjunnalla, joten Puijo aikalisälle pisteissä 5-2. Peli ei lähtenyt kulkemaan ja Sofia Lehto sai jatkaa syöttövuoroaan pitkään. 10-2 -tilanteessa Venla Huoman paikkaamaan Emilia Kääntää. Syöttöputki viimein poikki tilanteeksi 11-3 ja Ella Autere syöttämään. Helpotusta ei paljon saatu, kun Klimovich hyökkäsi helposti tilanteen 12-4:än. Sarah Schmidin satasella tekemä piste 15-6:en oli valopilkku muuten hankalassa tilanteessa. Seuraava oli Liina Rädyn torjunta pisteisiin 16-7 ja Rädyn toisen kosketuksen hyökkäyspiste 17-8:an. Rädyn syöttövuorolla Puijon peli alkoi kulkea hieman helpommin ja Giovanni Torchio otti aikalisän pisteissä 17-10. Pisteisiin 20-13 päättyi pitkä pallo, jonka jälkeen Minna Uusi-Illikainen meni kentälle Reina Tokokun tilalle ja 22-13 -tilanteessa Kääntä ja Huoman vaihtoivat taas paikkoja. Erä loppui lukuihin 25-14 Kerhon torjunnan napatessa Käännän hyökkäyksen kiinni.

Toisessa erässä kotijoukkue ei päässyt samanlaiselle karkumatkalle. Puijo kävi 6-7 -johdossa Tokokun torjuntapisteen myötä ja otti 7-9 -kaulan Autereen torjunnalla ja Käännän vastustajan sormia hyödyntäneellä hyökkäyksellä. Piste 9-11:en oli Tokokun hyökkäys ykköspaikalta, joka hiljensi kotiyleisöä tehokkaammin kuin yksikään aiempi Puijon onnistuminen. Kerho meni ohi Puijon hyökkäyksen jäätyä verkkoon ja Pekka Seppänen otti aikalisän pisteissä 13-12. Ero pysyi pisteessä pitkään eikä omilla syötöillä saatu juuri rakenneltua pisteitä. Puijo onnistui kuitenkin Käännän sijoituksen myötä viemään pisteet 18-20:en ja oli Giovanni Torchion vuoro ottaa aikalisä. Kotijoukkue tulikin tasoihin kahdella Mosserin hyökkäyksellä joiden jälkeen Tokokun tapolla 20-21. Kerho sai nyt pisteitä vain Mosserin hyökkäyksillä. 22-22 -tasoitus Rädyn toisella kosketuksella. Sen jälkeen kaksi peräkkäistä Klimovichin torjuntaa keskeltä, 24-22 -eräpallot Kerholle ja Puijo aikalisälle. Ensimmäinen ei tuonut tulosta, koska Tokoku hyökkäsi pisteen, mutta erä päättyi lukuihin 25-23 Rädyn syötön lipuessa pitkäksi.

Kolmas erä käynnistyi oranssinhehkuisten tähtien alla ja keltamustat joukot kokoontuivat aikalisälle pisteissä 4-0. Tuota neljän pisteen etumatkaa tuntui olevan vaikea saada kiinni ja pisteitä ropisi molemmille joukkueille. Kerhon torjunta oli tehtäviensä tasalla, mutta Puijon torjunta heräsi Autereen johdolla ja hän torjui ja hyökkäsi Käännän kanssa Puijon tasoihin 8-8. Kerhon aikalisän jälkeen Mosser pääsi taas pommittamaan pallon kenttään kutospaikalta, jonka jälkeen Odette Ndoye torjui kotijoukkueen parin pinnan johtoon. Tasoihin Puijo kuroi 11 pisteen kohdalla. Jälleen ero pariin pisteeseen ja Puijon kiri rinnalle. Ohi mentiin tällä kertaa Käännän ässällä, mutta Mosser liiteli hyökkäykseen tällä kertaa nelosesta. 14-15 Mosserin puolustusvirheellä ja 14-16 tilastoitiin Klimovichin hyökkäysvirheeksi. Tasoihin 16-16 ja Hujasen hyökkäyksellä 16-17, mutta heti tasoihin Ndoyen toimesta. Seuraava pallo pomppi hieman onnekkaastikin ja toi Puijolle pisteen vastustajan hyökkäysvirheellä. 18-19 Käännän hyökkäyksellä ja Uusi-Illikainen sisään Autereen syöttövuorolle. 18-20 upealla Schmidin ja Tokokun yhteispelillä. Kääntä taas kentälle ja 19-21 Huoman syöttämään Tokokun tilalle. Puijon hyökkäys hivenen pitkäksi ja 20-21. Seuraava Puijon hyökkäys oli puolestaan leveä: 21-21. Syöttövirheellä edelle 21-22, mutta omalla hyökkäysvirheellä 22-22. Seuraava virhe löytyi Kerhon hyökkäyksestä 22-23 ja kotijoukkue aikalisälle. Tasoituksen iski vähemmän yllättäen Mosser, joskin tällä kertaa kakkospaikalta. Erä- ja ottelupallo Kerholle hyvällä hyökkäyksellä ja Puijo aikalisälle. Mosserin syöttö takarajalle, mutta Puijon takakenttä otti pallon vain katseella ja erä oli ohi luvuin 25-23.