Puijolle nopea 3-0 tappio

21.2.2021

Avaukseen Carina, Riikka, Hilu, Emppu, Pilvi ja Eve, Ansku ja Pepi. LP Kangasalta Kylmäaho, Larson, Roosa Heikkiniemi, Karhu, Mutka, Laakkonen ja Friberg. Ottelun alussa Puijo otti muutaman pisteen johtomatkan, jonka vastusta kuroi nopeasti umpeen ja paineli ohi erän puoliväliin mennessä. Vastustajan syöttöpeli aiheutti Puijolle haasteita pelin alkumetreiltä lähtien, eikä hyökkäyksiä saatu upotettua Kangasalan kenttään. Erä vieraille 18-25.

Toiseen erään sama aloitus. Vastustaja lähti viemään erää ja kulki koko ajan pienoisessa johdossa. Vaikka kotijoukkueen vastaanotto parani, ei vastaanoton jälkeisessä hyökkäyspelissä onnistuttu. Vastustaja hyökkäsi monipuolisesti ja kaivoi paremmin palloja peliin hyökäten niistäkin puolet pisteiksi. Vaihdotkaan eivät tuottaneet tulosta ja erä Kangasalle 19-25.

Kolmanteen erään tasaisempi alku ensimmäisissä palloissa. Sen jälkeen vieraiden syöttäjät alkoivat tehdä tuhojaan, hyökkäykset päätyivät useammin virheeksi kuin pisteeksi. Pian vastustaja oli saanut kurottua ison eron, eikä vaihdoistakaan saatu piristystä. Erä selvästi 14-25 vastustajalle.

Tänään ei Puijo onnistunut joukkueena ja Kangasala näytti miksi se kuuluu liigan piikki paikalle. Vastaanoton vaikeudet näkyivät hyökkäyspelaamisessa ja liian monesti vastustaja pääsi hajanaista torjuntaa vastaan hyökkäämään. Puolustuspelissä Puijolle tuli onnistumisia kohtalaisen hyvin ja puolustuksen jälkeisessä hyökkäyspelaamisessa oli hyvää tekemistä. LP Kangasala oli tasaisen hyvä jokaisella osa-alueella ja sieltä löytyi useampi pisteen tekijä. Pelin parhaana palkittiin kotijoukkueelta synttärisankari Pilvi Kettunen ja vastustajalta keskitorjuja Roosa Laakkonen.

Pelaaja- ja valmentajakommentit

Jukka Lehtonen Puwo
- Kaksi ensimmäistä erää ratkesi harmillisesti kumpikin yhteen syöttövuoroon.

Arttu Keränen LP Kangasala
- Olen tyytyväinen meidän syöttöpeliin, jossa 8 ässää ja vain 4 virhettä. Kauden paras lukema! Muutenkin onnistuttiin kohtuullisesn hyvin tehollisesti, jopa puolustuksen jälkeisessä hyökkäyksessä. Roosa pelasi hyvän pelin yleispelaajana, ja Emma kauden parhaan pelinsä liberona ollen meidän paras vastaanottaja. Meillä on kaikki pelaajat pelanneet vähintään 3-4 peliä. Meillä oli, niinkuin aina, paikalla kaikki pelaajat, jotka olisi pystynyt laittamaan kentälle.

Pilvi Kettunen, Puwo
- Pelin kaksi ensimmäistä erää oli omissa käsissä. Niissä napsun verran paremmin pelattuna jatkuisi ottelu vieläkin..

Roosa Laakkonen, LP Kangasala
- Pelasimme tänään hyvällä rennolla fiiliksellä peruspeliämme. Rutiinipeli, meiltä löytyy 12 tosi hyvää pelaaja.

Tilastot

Puijo Wolley - LP Kangasala
0-3 (18-25, 19-25, 14-25)
Puijo: Hujanen 13/+7, Kettunen 7/+2, Kääntä 6/-1
Kangasala: Larson 12/+9, Laakkonen 12/+8, Roo.Heikkiniemi 11/+4
Ässät 9-8, syöttövirheet 8-4, torjunnat 2-11, hyökkäys% 27-47, vastaanotto% 33-49