Otteluraportti Puijo Wolley 3- 0 JymyVolley (25-19, 25-10, 25-20)

Avauskokoonpanot:
JymyVolley: Valkonen, Mansikkaviita (C), Bajnokova, Burse, Robinson, Koivuniemi ja Honkanen (L)
Puijo: Palmer, Huoman, Räty, Kastarinen, Tikka, Räsänen ja Help (L)

Ennen ottelun alkua Puijo Wolleyn Ella Autere palkittiin 1000 liigapisteen rajapyykin ohittamisesta. Ensimmäinen erä käynnistyi kotijoukkueen komennossa ja onnistumisia tuli etenkin hyökkäyksissä. Molempien joukkueiden syöttöpeli yskähteli alkuun pahasti. JymyVolley sai tatsin kohdalleen, ja Michaela Bajnokova torjui pelin tasalukemiin 8-8. Puijon torjuttua luvuiksi 12-8, Jukka Tuovinen otti nurmolaisten ensimmäisen aikalisän. Seuraavana pisteet molemmille joukkeille jujuilla, Puijon passarin Liina Rädyn ja Jymyn laiturin Annika Koivuniemen käsistä. Puijo onnistui Taija Tikan syöttövuoron aikana repimään johdoksi 17-11; Jymylle toinen aikalisä. Riikka Valkonen onnistuikin tuon jälkeen hyökkäämään vieraiden kavennuspisteen, mutta joukkueen omalla syöttövuorolla pisteitä ei syntynyt. Aloittajaksi pääsi Puijolta hyvä syöttäjä Räty, jonka kaksi ässää sisältäneen vuoron jälkeen luvut olivat jo 21-13. JymyVolley onnistui loppuerässä kaunistelemaan lukuja selvästi, ja lopputulos oli 25-19.

Toisen erän alun neljä pistettä toivat tilastomerkintöjä vain Puijon etukentälle. Taija Tikalle 1 hyökkäys- ja 2 torjuntapistettä, Aniah Palmerille torjunta. Venla Huomanin hyökättyä paipista luvut 8-2:een Tuovinen otti erän ensimmäisen aikalisän. Puijon peli kulki hyvin, mutta JymyVolley eli synkkiä hetkiä, ja käytti toisen aikalisänsä luvuissa 14-4. Vierasjoukkueen painajainen jatkui, eivätkä nurmolaiset enää päässeet erässä kymmentä pistettä lähemmäs. Loppulukemiksi 25-10.

Kolmannen erän alussa passari Julia Junila oli korvannut Veda Mansikkaviidan Jymyn seitsikossa. Pitkä erätauko olikin tehnyt ihmeitä ja tällä kertaa Puijon Pekka Seppänen otti ensimmäisen aikalisän. Pisteissä 1-4 pidetty puhuttelu katkoikin vieraiden pisteputken. Puijo lähti takaa-ajoon ja passari Räty havaitsi Taija Tikan käden olevan tänään kuuma. Keskipelaaja teki lyhyessä ajassa 5 pistettä ja saatteli Puijon keulille 11-10. Jymy pysyi tuntumalla, mutta teki useita syöttövirheitä, eikä niin ollen pystynyt kunnolla haastamaan piristynyttä kotijoukkuetta. 17-13 riitti Jukka Tuoviselle, ja päävalmentaja otti aikalisän. Molemmat joukkueet tekivät jälleen syöttövirheitä, ja kolmen perättäisen jälkeen tilanne oli 20-15. Adeja Robinson onnistui hyökkäyksissään ja toi vieraat kolmannelle kymmenelle 23-20, mutta kiri ei kantanut, ja Venla Huoman hyökkäsi loppuluvut 25-20.