Anni Toivonen ja Sanni Määttä jatkavat Puijo Wolleyssa!

25.4.2021

Kahden uuden pelaajasopimuksen myötä Puijo Wolleyn joukkueen runko alkaa olla aika lailla kasassa, sillä sopimuspelaajia löytyy nyt 10 kappaletta. Anni Toivonen ja Sanni Määttä ovat nimittäin solmineet jatkosopimuksen ja pääsemme nauttimaan heidän suorituksistaan kentällä tulevallakin kaudella! Kaksikko tuo joukkueeseen kovan työmoraalin, sillä molemmat ovat tunnollisia treenaajia.  Katsojille taas luvassa on niin näyttäviä tuuletuksia, millin tarkkoja passeja kuin tappohyökkäyksiäkin!


Anni Toivonen, passari

Pihtiputaalta kotoisin olevalla passari Toivosella alkaa nyt toinen kausi Puijo Wolleyn väreissä. Nuoresta iästään huolimatta Toivonen on kerennyt pelaamaan jo useissa pääsarjajoukkueissa, kuten Pihtiputaan Plokissa ja Oriveden Ponnistuksessa. Opiskellessaan Jyväskylässä fysioterapeutiksi, hän pelasi myös ykkössarjaa JyväsLentiksen joukkueessa.

’’On mukava jatkaa tutussa joukkueessa, hyvässä valmennuksessa ja seurassa, joka haluaa kehittää toimintaansa ja ajattelee pelaajien parasta.’’

Annin mietteisiin voi tutustua videolla puwonaiset Instagramissa ja Facebookissa Puijo Wolley naiset edustus


Sanni Määttä, yleispelaaja

27-vuotias Sanni on kotoisin Sotkamosta. Hän on viihtynyt Kuopiossa jo useamman vuoden ajan pelaten ensin ykkössarjaa ja sittemmin liigaa. Välissä hän piti yhden kauden taukoa keskittyen fysioterapeutti opintoihin. Aikaisempiin seuroihin kuuluu Pihtiputaan Ploki ja Pölkky Kuusamo.

'’Viihdyn Kuopiossa ja näin kokonaisuuden kannalta parhaana vaihtoehtona jatkaa täällä. Pelaajana tavoitteenani on mennä eteenpäin usealla eri osa-alueella ja auttaa joukkuetta menestymään parhaalla mahdollisella tavalla. Kesä treenataan kovaa ja syksyllä ollaan valmiita!’’

Sannin videoterveiset ovat myös katsottavissa puwonaiset Instagramissa ja Facebookissa Puijo Wolley naiset edustus


Päivitetty sopimustilanne:

Anni Toivonen, passari

Venla Hyttinen, passari

Emilia Kääntä, yleispelaaja

Hilkka Hujanen, yleispelaaja

Sanni Määttä, yleispelaaja

Eveliina Smolander, keskitorjuja

Pihla Pohjola, keskitorjuja

Pilvi Kettunen, keskitorjuja

Henna Minkkinen, libero

Petra Sahlberg, libero