Sijoitukset selvillä ennen runkosarjan viimeistä ottelua

7.3.2024

Otteluennakko Puijo Wolley - JymyVolley

Paikka ja aika: 9.3.2023 klo 17:00 Studentia, Kuopio

Aiemmat kohtaamiset: Puijo on voittanut tämän kauden ottelut. Marraskuun lopulla 3-0 -voitto irtosi Nurmossa, tammikuussa Studentialla.

Edeltävät ottelut: JymyVolley on piristynyt kauden loppua kohti. Vaikka voittoja on vähän, joukkue on taistellut täysillä ja pelannut parhaimmillaan hienosti. Viimeisimmistä otteluista nurmolaisten saldo on 1-3 -tappiot OrPolle kotona ja LiigaPlokille vieraissa, sekä ennen niitä 3-1 -voitto Hämeenlinnan Lentopallokerhosta. Puijo ei ole ollut sarjan lopulla terävimmillään ja se on hävinnyt vierasmatsit Kangasalla 1-3 ja Huittisissa 0-3, sekä voittanut kotonaan LiigaPlokin 3-2.

Lähtökohdat: Molempien joukkueiden sijoitus on selvillä. Puijo etenee puolivälieriin liigan viidentenä, mutta vastustaja on vielä arvoitus. JymyVolley puolestaan joutuu karsintoihin. Näin ollen runkosarjan viimeisessä ottelussa ei ole enää kilpailullista panosta.

Päävalmentaja Pekka Seppänen: ”Vaikka lauantain ottelu ei vaikuta kummankaan sarjasijoitukseen, en silti pidä sitä paineettomana. Meillä on omat tavoitteemme tätäkin matsia kohtaan. JymyVolley on ehdottomasti ollut yksi kevätkauden piristysruiske! Huima tason nosto syksystä, muutamia voittoja ja onpa se laittanut monta joukkuetta ahtaalle.”

Seuraa heitä: Keskipelaaja Ella Autere oli viikko sitten liekeissä LiigaPlokia vastaan ja nappasi peräti yhdeksän torjuntapistettä. Yleispelaaja Emmi Riikilä on ahkeroinut JymyVolleyn takakentällä liberon paidassa ja nostanut syöttöja mainioilla pronteilla.

Otteluisäntänä Intersport Kuopio

Tervetuloa katsomaan, kun Puijon naiset kohtaavat piristyneen JymyVolleyn! Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy!