Syysturnauksen turnausennakko

9.9.2021

Puijo Wolley jatkaa harjoituspelejään Savon Sanomien syysturnauksessa tulevana lauantaina Studentian liikuntahallissa. Edelliset pelit Pihtiputaalla sujuivat noususuhdanteisesti. Ensimmäinen peli WoVoa vastaan oli vielä hapuilevaa, kuten ensimmäinen harjoituspeli usein onkin. Toinen ottelu LiigaPlokia vastaan oli varsinkin syöttö – vastaanotto-osastoltaan jo varsin mallikasta. 

Puijottarien valmennus odottaa pelaamisen tason ottavan jälleen askelia eteenpäin. Viimeiset viikot on joukkueen kanssa työstetty paljon torjunta-hyökkäyspelaamista, joten odotukset sen kehittymisen suhteen ovat kovat. 

Kotijoukkueella turnauksen rosterissa pelaa kolmesta uudesta pelaajasta kaksi. Passari Venla Hyttinen ja yleispelaaja Nea Hämäläinen esittäytyvät uuden kotiyleisön edessä ensimmäistä kertaa. Hakkuri Natasha Calkins jatkaa vielä pelejään Kanadan maajoukkueen matkassa.


Lauantain ensimmäinen kohtaaminen pelataan LiigaPlokia vastaan. Pihtiputaalaisten joukkue on muuttunut viime vuodesta paljon. Tuttuun tapaan joukkueen rungon muodostaa ulkomaalaisvahvistukset. Plokilla on tulevana kautena todella ulottuva ja vahvasti hyökkäävä joukkue. Ensimmäisen harjoituspelin perusteella joukkueen kompastuskiveksi voi nousta vastaanottopelaaminen, mutta kokenut päävalmentaja Mikko Pesonen on varmasti löytänyt ratkaisuja tähänkin ongelmaan.


Toinen ottelu pelataan sitten valmentajavelho Kari Raatikaisen luotsaamaan JymyVolleyta vastaan. 

Jymyllä suurimmat muutokset viime kaudesta ovat Venla Hyttisen siirtyminen juuri Puijo Wolleyn riveihin ja ruotsalaisen yleispelaajan Diana Lundvallin liittyminen joukkueen vahvuuteen. Ottelut joukkueiden välillä olivat viime kaudella todella tiukkoja ja sama tasaisuus säilynee myös lauantaina. 

Otteluihin saadaan vihdoinkin ottaa yleisöä, joten joukkue toivoo savolaisen lentopallokansan kansoittavan Studentian katsomon. Jos et jostain syystä pääse paikanpäälle, voi pelejä seurata maksullisen striimin välityksellä. 

Eiköhän laiteta syksyn lentopallohuuma Studentian sykkeessä käyntiin ja kannustetaan puijottaret turnausvoittoon!


Otteluohjelma: 

10:00 Puijo Wolley – LiigaPloki
14:00 LiigaPloki – JymyVolley
18:00 Puijo Wolley – JymyVolley

Liput

Aikuiset 8e / nuoret (yli 15v.) 5e ja lapset alle 15v ilmaiseksi. Myös kausikorttilaisille vapaa pääsy! 

Myynnissä myös kausikortteja 65e / 95e/ 300e.