Taija Tikka ja Hanna Kastarinen täydentävät Puijon keskipelaajaosastoa

1.5.2023

Lappeenrannan Kisa-81:n kasvatti Taija Tikka siirtyy LiigaPlokista Puijo Wolleyn pelaajistoon tulevan kauden kattavalla sopimuksella. 24-vuotias keskipelaaja on ennen Pihtiputaalle siirtymistä pelannut viisi kautta LP Kangasalan riveissä. Taija Tikka valittiin naisten tulevan kesän maajoukkueryhmään.

Nuori 17-vuotias tulevaisuuden lupaus, Puijo Wolley Junioreiden kasvatti Hanna Kastarinen siirtyy Kuortaneelta Kuopioon kaksivuotisella sopimuksella. 187cm pitkä keskipelaaja oli tyttöjen U19 maajoukkueen mukana joulukuussa 2022, jolloin joukkue voitti Pohjois-Euroopan lentopallomestaruuden.

Taija Tikka, keskipelaaja:
"On hienoa tulla ensi kaudeksi Kuopioon. Odotan jo innolla harjoitusten alkua sekä uusia joukkuekavereita ja valmennus porukkaa. Uskon, että saadaan hyvä pössis kentälle sekä kentän laidalle. Puijo pelasi aivan loistavasti viime kaudella. Tehdään yhdessä seuraavasta kaudesta vielä loistokkaampi!"

Hanna Kastarinen, keskipelaaja:
"Odotan innolla tulevaa kautta, kovia treenejä, uusia kokemuksia sekä paluuta takaisin Kuopioon. Olen seurannut Puijon pelejä, ja saanut seurasta, joukkuehengestä ja valmennustiimistä todella hyvä kuvan. Puijo Wolley Juniorit on minun kasvattajaseurani, jossa olen pelannut junnusarjoissa monta vuotta. On mahtava päästä mukaan tähän joukkoon ja olen valmis tekemään kovasti töitä joukkueen menestyksen eteen!"

Päävalmentaja Pekka Seppäsen kommentit sopimuksista: 
“Taija on pelannut jo useita vuosia Mestaruusliigassa ja päättyneellä kaudella hän esitti vahvoja otteita etenkin kevätkaudella. Taija on monipuolinen keskitorjuja, jolla on hyökkäysvoimaa. Ensi kaudelle odotuksissa on, että hyvässä vauhdissa oleva kehitys jatkuu kaikilla pelin osa-alueilla."

"Puijo Wolleyn vahvan juniorityön kasvatti Hanna on meille tuttu pelaaja edellisen kesän harjoituksista ja hän oli jo silloin liigajoukkueen tahdissa ja tempossa kotonaan. Vaikka Hanna on vielä nuori pelaaja niin hänellä on ”sentterille” hyviä ominaisuuksia: rauhallisuutta ja kykyä lukea peliä. Hienoa, että saimme Hannan pelaamaan ja palaamaan kotikaupunkiin ja kasvattajaseuraan!"


Sopimustilanne 2023-2024: 
Oksana Rusnachenko, passari
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Minna Uusi-Illikainen, yleispelaaja
Venla Huoman, yleispelaaja
Ella Autere, keskipelaaja
Taija Tikka, keskipelaaja
Hanna Kastarinen, keskipelaaja
Veera Help, libero

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Taija Tikka
Hanna Kastarinen