Toinen välieränäytös Studentialla

25.3.2024

Aika ja paikka: 27.3.2024 klo 18:30 Studentia, Kuopio

Edeltävä välierä: Kuusamossa pelattiin maanantaina täydet viisi erää ja ottelu oli eräpisteidenkin valossa melko tasainen. Pölkky onnistui äänekkään kotiyleisönsä edessä vetämään pidemmän korren ja kääntämään tarvittavat kolme erää edukseen. Puijo pystyi ajoittain kontrolloimaan peliä ja pelaamaan tehokasta lentistä, mutta voitto ei tarttunut mukaan.

Lähtökohdat: Tilastoista joukkueiden välille on hankala keksiä selviä eroja. Pölkyn yleispelaaja Madeline Palmer oli odotetun ahkera 20 pisteellään, mutta tehoiksi jäi +6. Keskipelaaja Amiya Jones sen sijaan kirjautti 19 pisteellä tehot +16. Puijon selkäranka oli yp Aniah Palmer, 25/+16.

Päävalmentaja Pekka Seppänen: ”Ensimmäinen välierä oli molemmilta joukkueilta hyvää lentistä ja tasainen vääntö. Tästä on hyvä jatkaa kotiotteluun. Saman taistelumeiningin pitää jatkua keskiviikkonakin ja lähdemme pelaamaan hyvällä fiiliksellä.”

Seuraa heitä: Niin Pölkyn kuin Puijonkin peliä pyörittävät nuoret ja lahjakkaat passarit. Kuusamolaisten Sofia Lehto (21-v.) on jo murtautunut naisten maajoukkueeseen ja kuopiolainen Liina Räty (17-v.) pelaa nuorten maajoukkueessa. Kumpi löytää kuumat pelaajansa paremmin ja peippailee toisesta kosketuksesta sähäkämmin?

Puijo Wolley ja otteluisäntä Mestar toivottavat kaikki sydämellisesti tervetulleiksi välierähuumaan keskiviikkona!