Vahvistuksia verkolle - Pilvi Kettuselle ja Pihla Pohjolalle jatkosopimukset!

18.4.2021

Puijo Wolley on solminut jatkosopimukset kahden keskitorjujan kanssa. Pilvi Kettunen ja Pihla Pohjola ovat tuttuja kasvoja kuopiolaisille, sillä molemmat olivat mukana joukkueessa jo edellisellä kaudella. Saman pelipaikan lisäksi naisia yhdistää se, että kumpikin opiskelee Kuopiossa farmasiaa. Yhdessä Eveliina Smolanderin kanssa he muodostavat keskitorjujakolmikon, joka on taatusti verkolla vaikea ohittaa!

Pilvi Kettunen, keskitorjuja

Somerolta lähtöisin oleva 25-vuotias Pilvi aloitti liigauransa LP Viestin joukkueessa. Kolme kautta Viestissä kerrytti palkintokaappiin 2 SM-kultaa, 1 SM-hopea sekä yksi Suomen Cupin mestaruus. Tie kuitenkin jatkui Pihtiputaan Plokin ja Oriveden Ponnistuksen kautta Kuopioon opintojen perässä. Tuleva kausi on kuudes Pilvin liigauralla ja hän odotteleekin harjoitusten alkamista jo innolla!

''Viime kaudella tuli otettua pieni hengähdystauko mestaruusliigasta ja se teki hyvää: Pystyin käsittelemään omia tavoitteita ja arvoja aivan eri perspektiivistä. Liigatason lentopalloon löytyi uutta intoa ja tuntui, että jo pari kuukautta Jukan opissa opetti paljon uutta. Odotan siis innolla, mitä kaikkea uusi kausi tuokaan tullessaan. Nyt treenataan ahkerasti, jotta ensi kauteen olis parhaat mahdolliset lähtökohdat!''

Tutustu Pilviin ja katso hänen lähettämäsä videoterveiset  puwonaiset Instagramista sekä Facebookista Puijo Wolley naiset edustus.

Pihla Pohjola, keskitorjuja 

Tämä 23-vuotias pelaaja taas on lähtöisin Jyväskylästä. Pihlan lentopallotaival onkin alkanut paikallisen Jyväslentiksen riveissä ja siellä hän pelasi myös ykkössarjaa useamman kauden. Ykkössarjaa hän pelasi aluksi Kuopiossakin ja oli mukana nostamassa Puijo Wolleyn mestaruusliigaan. Pelaaminen Puijossa on maistunut, sillä tuleva kausi on Pihlalle neljäs samassa joukkueessa. Pihla toivottaa myös kovasti tsemppiä korona-aikaan. Jaksetaan yhdessä, jotta saadaan katsomot täyteen kauden alkaessa!

''Viime keväänä koin kehittyneeni paljon ja se antaa kyllä motivaatiota lähteä reenaamaan ensi kautta varten vielä kovempaa. Vuosi vuodelta Puijo Wolley on koventanut otteitaan ja kyllä se sama noususuhdanne laitetaan jatkumaan. Täällä Kuopiossa ihmisen on hyvä olla: elämä rullaa ja reenit kulkee!''

Pihlan mietteet ovat myös katsottavissa puwonaiset Instagramissa ja Facebookissa Puijo Wolley naiset edustus


Lisää pelaajasopimuksia tiedotetaan ensi maanantaina, joten silloin kannattaa taas olla skarppina!


Päivitetty sopimustilanne:

Venla Hyttinen, passari
Hilkka Hujanen, yleispelaaja
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Eveliina Smolander, keskitorjuja
Pilvi Kettunen, keskitorjuja
Pihla Pohjola, keskitorjuja
Petra Sahlberg, libero
Henna Minkkinen, libero