Välierävastustaja vielä auki

20.3.2024

Päävalmentaja Pekka Seppäsen terveiset faneille:

"Puijon vastustaja välierissä ei ole vieläkään selvillä, sillä LP-Vampulan ja OrPon välinen puolivälieräsarja odottaa ratkeamistaan torstaina. Tuossa sarjassa voitot ovat nyt 2-2 ja mielestäni sarjan venyminen viidenteen otteluun tarjoaa jännittävän huipennuksen Mestaruusliigan puolivälieriin. Mehän olimme samassa tilanteessa vuosi sitten Kuopiossakin puolivälieräsarjassamme ja siitä tuli silloin ikimuistoinen ottelu!

Välierissä saamme vastaamme joko Pölkky Kuusamon tai LP Kangasalan. Molemmat ovat meille tuttuja niin Mestaruusliigasta kuin Suomen Cupin Final Four -turnauksesta. Merkittäviä eroja potentiaalisten vastustajien välillä ei juuri ole: molemmat joukkueet ovat pelanneet vahvasti, he ovat hyvin valmennettuja, heillä on taitavat passarit sekä iso liuta vahvoja hyökkääjiä kokoonpanossa.

Vastustajan selviämistä odotellessa jatkamme omaa valmistautumistamme palautumalla puolivälieristä sekä harjoittelemalla niin, että olemme valmiita kamppailemaan välierissä viimeiseen hikipisaraan. Tällä hetkellä on varmasti tiedossa, että Studentialla otellaan keskiviikkona 27.3. kello 18:30 ja ottelussa tullaan varmasti näkemään tasokasta lentopalloa.

Meillä on upea joukkue Puijossa tälläkin kaudella. Kannattaa tulla katsomaan ja kannustamaan Studentialle tämän kevään vähiin käyviä, mutta sitäkin merkittävämpiä otteluita!"