Yleispelaajat Hujanen ja Kääntä jatkosopimukseen Puijo Wolleyn kanssa kaudelle 2022-2023

8.4.2022


Emilia “Eki” Kääntä, yleispelaaja

Viime kauden yleispelaajarosterista Emilia Kääntä on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen kaudelle 2022-2023. Emilialle tuleva kausi on Puijossa kolmas. Tämä 22-vuotias Alavieskan Virin kasvatti aloitti peliuransa Kuortaneella, jonka jälkeen hän pelasi kaksi kautta LiigaPlokissa ja yhden Orpossa. 


Käännän kommentit kolmannesta kaudesta Kuopiossa:
“Innolla jatkan kohti kolmatta kautta Puijossa! Viihdyn Kuopiossa ja seuran toiminta kehittyy koko ajan. Ensi kaudella on tavoitteena olla taas astetta kovempia ja odotan mielenkiinnolla mitä ideoita uudella valmennuksella on!”       


Hilkka “Hilu” Hujanen, yleispelaaja

Hilkka “Hilu” Hujanen jatkaa peliuraansa Puijon naisissa. 24-vuotiaan pelaajattaren sopimus on tulevan kauden mittainen ja se kausin onkin Hujaselle jo neljäs Kuopiossa. Ennen Kuopioon saapumista pelaajatar keräsi kokemusta Kuortaneelta ja LP-Vampulan sekä JymyVolleyn riveistä. 


Hujasen kommentit neljännestä kaudesta Puijossa:  
”Hetken mietin vaihtoehtoja ja tulin siihen tulokseen, että se on Kuopio ja Puijo, jossa haluan jatkaa. Vaikka ulkomaat kiinnostaakin niin koen, että Puijoon on myös hyvä jäädä. Päätökseen vaikutti myös seuran tavoite pelata mitaleista ensi kaudella. Sitä kohti aletaan tekemään duunia! Innolla odotan myös, että mitä uudet valmentajat tuo joukkueelle.”


Sopimustilanne:

Eveliina Smolander, keskipelaaja
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Hilkka Hujanen, yleispelaaja