Yllätys lähellä - peli kuitenkin lipui käsistä

15.2.2021

Illan avaukseen Anni, Jooa, Annika, Siiri, Pepi ja Ansku, Hilu ja Emppu. Erä lähti tasaisissa merkeissä käyntiin, vastaanotto toimi ja hyökkäykset upposivat hämeenlinnan kenttään. Siihen päälle kun saatiin muutama ässä ja torjunta niin erä meille 20-25.

Toiseen erään sama kuusikko. Dominoitiin erän alkua ja Hämeenlinna oli hätää kärsimässä, virheili ja aloitti vaihtoruletin. Erän loppupuolta johdettiin jo 9-18. Hämeenlinnan aloitti kirimään ja Puijon peli suli totaalisesti. Hämeenlinna tuli tasoihin 19-19 tilanteeseen. Vaihdoilla yritettiin hakea muutosta, mutta ei tulosta. Pientä taistelua vielä loppuerään, mutta Häneenlinna käytti tilaisuuden hyväkseen ja vei erän 26-24.

Pitkä erätauko ja pelin luonne oli muuttunut täysin. Hämeenlinna lähti viemään peliä, eikä pystytty vastaamaan siihen. Erässä ei juuri hyviä suorituksia tullut ja päät painuivat alas. Hämeenlinna selvään 25-15 erävoittoon.

Neljäs erä ja Hämeenlinnan dominointi jatkui, omaa peliä ei saatu takaisin millään ja sorruttiin virheisiin. Hämeenlinna pelasi hyvällä itseluottamuksella ja johti selvästi. Pientä kiriä saatiin aivan erän lopussa, mutta liian myöhäisessä vaiheessa ja erä kotijoukkueelle 25-15.

Peliin lähdettiin tänään rohkeasti ja saatiin yllätettyä Hämeenlinna. Selkeän johtoaseman menettämisen jälkeen, ei saatu enää kasattua itseluottamusta ja Hämeenlinna sai taas flow tilan päälle ja dominoi loppupeliä. Tänään olisi ollut vähintää piste tarjolla, mutta ei riittänyt tänään kovuus ratkaista. Läpi pelin hyvällä vastaanotolla olisi pitänyt saada tehokkaampaa hyökkäyspeliä rakennettua, mutta siinä tänään epäonnistuttiin. Pelin parhaana palkittiin Jooa ja Hämeenlinnalta hakkuri Madsen.

Kauaa ei ehditä murehtia, kun viikonloppuna taas pelataan, hyvä mukaan ja kovuutta lisää salilta!

Tilastoja

Hämeenlinna - Puijo-Wolley
Hämeenlinna: Madsen 21/+16, Leonenko 15/+2, Öhman 15/+11
Puijo: Kääntä 13/+7, Vehmanen 11/+6, Hänninen 8/+1
Ässät 8-8, syöttövirheet 11-13, torjunnat 5-9, hyökkäys% 47-32, vastaanotto% 48-54