Yhdessä kohti kautta 2020-2021!

8.6.2020


Matka kohti liigakautta 2020-2021 on alkanut ja tahdomme juuri sinut mukaamme!  

Haluamme luoda urheilijoille ympäristön, jossa harjoitteluolosuhteet ja harjoitteluun liittyvät oheistoiminnot ovat kunnossa. Haluamme tuoda areenoille urheilullisen, taistelevan, suomalaisesta sisusta muovatun joukkueen. Haluamme luoda joukkueesta lippulaivan, josta juniorimme voivat ottaa mallia, saavat esikuvia ja intoa sekä haaveita ja unelmia omaan harjoitteluunsa.

Tule mukaan matkalle ja lähde Puijo Wolleyn liigajoukkueen yhdistyksen jäseneksi tai kannatusjäseneksi! Osallistumalla varmistat itsellesi pääsylipun kauden kotiavaukseen. 

Kannatusjäseneksi tulet täyttämällä jäsenlomakkeen ja suorittamalla kannatusjäsenmaksun . Maksun voit suorittaa LP Puijo ry:n tilille FI90 5600 0520 7274 81. Kirjoitathan viestikenttään oman nimesi, jotta tiedämme ketä kiittää.  Kannatusjäsenenä saat käyttöösi seuran jäsenedut, joista kerromme lisää heti kun mahdollista. Jäsenedut tulevat näkyviin myös tänne kotisivuillemme.

Täyttämällä jäsenlomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun liityt LP Puijo ry:n jäseneksi, jolloin sinulla on oikeus osallistua mm. vuosikokouksiin ja seuramme toimintaan. Saat myös käyttöösi seuran jäsenedut.  Lasku lähetetään sinulle sähköpostiin myöhemmin.


Kausikortit ovat myynnissä!

Nyt myös kesän kunniaksi lanseeraamme kausikorttikampanjan, jolla saat varmistettua paikkasi lehtereille. Normaalisti kausikortti kustantaa 95e, nyt saat sen hintaan 65e! Kausikortti oikeuttaa pääsyn kaikkiin kauden 2020–21 Puijo Wolleyn Mestaruusliigan kotiotteluihin. Kausikortin saat ostettua edullisemmin heinäkuun loppuun asti.

Kausikorttimaksun voit suorittaa suoraan LP Puijo ry:n tilille FI90 5600 0520 7274 81. Viestikenttään kirjoita Kausikortti ja oma nimesi. Toimitamme kortin sinulle hyvissä ajoin ennen kauden alkua!  

Maksamisen toimintaohjeet:

1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja syötä uusi maksu
2. Maksun saajaksi kirjaa LP Puijo ry ja tilinumeroksi FI90 5600 0520 7274 81
3. Syötä haluamasi summa (huom! Kausikortit 65e heinäkuun loppuun asti)
4. Kirjoita viestikenttään oma nimesi, yhteystietosi (osoitetiedot ja sähköpostiosoite) sekä Kannatusjäsenyys tai Kausikortti.
5. Vahvista maksu. 

Poikkeuksena on jäseneksi liittyminen, josta saat laskun sähköpostiisi myöhemmin.

Lämpimät kiitokset jo etukäteen! Toivottavasti näemme sinut syksyllä katsomossa!