Jäseneksi

Täyttämällä oheisen lomakkeen liityt Puijo Wolleyn naisten Mestaruusliigan takana toimivan LP Puijo ry:n jäseneksi  tai seuran kannatusjäseneksi ja saat käyttöösi seuran jäsenedut. Jäseneduista kerromme lisää Jäsenedut-sivulla. Jäsenenä pääset vaikuttamaan seuran asioihin osallistumalla vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa jokaisella jäsenellä on yksi ääni.  Jäsenetuihin kuuluu myös otteluennakot ennen kotipelejä sekä uutiskirjeet, joissa kuullaan pelaajien ja joukkueen kuulumisia.

Kannatusjäsen

Kannatusjäsenenä saat käyttöösi kaikki samat edut kuin seuramme jäsen! Kannatusjäsen sopii erityisesti heille, jotka eivät välttämättä halua olla mukana seuran toiminnassa ja päätöksenteossa vaan haluavat tukea seuran toimintaa.

Ilmoita tietosi lomakkeen kautta ja suorita kannatusjäsenmaksu 50e tai haluamasi summa LP Puijo ry:n tilille FI90 5600 0520 7274 81 .  Kirjoita viestikenttään "Kannatusjäsenyys ja oma nimesi".

Jäsenmaksu

Kaudella 2022-2023 jäsenmaksu on 20e.  Jäsenmaksu maksetaan myös suoraan LP Puijo ry:n tilille FI90 5600 0520 7274 81 .  Kirjoita viestikenttään "Jäsenmaksu ja oma nimesi".


Jäsenlomake