Puijo Wolley 3 – 0 JymyVolley (25-14, 25-17, 25-20)

Aloituskokoonpanot:
Puijo: Vuorenmaa, Robinson, Subotic, Räty, Tikka (C), Räsänen ja Help (L)
Jymy: Junila, Kattelus, Bajnokova, Cuartas, Bossler, Mansikka-aho ja Lehtonen (L)

Puijo nousi ensimmäisessä erässä Liina Rädyn syöttöputken aikana 8-3 -johtoon, ja kotijoukkueen hyökkäys tuntui kulkevan. Jymy sai aikalisän jälkeen putken poikki ja Sofia Cuartasin hypäri käynnisti pitkän ja hienon pallon, jonka Cuartas itse päätti heittämällä pallon Puijon takakentän postimerkkiin. Enempiä pisteitä nurmolaiset eivät tällä erää tehneet ja Puijo nousi 11-5 -johtoon. Deja Robinsonin ässällä pisteiksi 14-6 ja Jymy toiselle aikalisälle, jonka taika ei toiminut: Toinen ässä. Jymy yritti vaihdoin kääntää pelin kulkua, mutta Puijo oli vahva ja Robinsonin syöttövuoro päättyi vasta tilanteessa 18-7. Cuartasin hyökkäykset kaunistelivat tilannetta lukuihin 21-11, jolloin Puijo käytti aikalisän. Erän lopussa Puijon terä hieman tylsyi, muttta erävoitto heltisi Nea Suboticin ässällä luvuin 25-14.

Ensimmäisessä erässä Emma Katteluksen korvannut Sofia Päykkönen jäi Jymyn kentälle. Selma Räsäsen torjuttua Puijon 7-3 -johtoon Jymy vaihtoi passariksi edellisen erän tapaan Sofija Riclievan ja otti seuraavan kotijoukkueen tekemän pisteen jälkeen ensimmäisen aikalisänsä. Puijo kävi 12-5 -johdossa, jonka jälkeen Jymy onnistui kirimään pari pistettä. Kireimmillään tilanne kävi Michaela Bajnokovan hienojen hypärien myötä 14-12:ssa. Puijo heräsi horroksesta ja Jymy valitsi toisen aikalisän tilanteessa 19-13. Kotijoukkueella ei ollut ongelmia, ja pitkälle erätauolle suunnattiin lukemissa 25-17.

Puijon kapteenilla Taija Tikalla oli sihti kunnossa pitkän tauon jälkeen. Tilanteessa 5-1 neljä Puijon pisteistä oli Tikan ässiä. Jymy vaihtoi kentälle Emilia Tyynismaan Bajnokovan sekä Aino Kantokosken Päykkösen tilalle, mutta Puijo jyräsi kymmeneen pisteeseen. Jymy onnistui kiristämään tilanteen 13-10:en, muttei päässyt kolmea pistettä lähemmäs kotijoukkuetta. Molemmat joukkueet tekivät muutamia virheitä, mutta Puijo onnistui tekemään enemmän pisteitä, ja Jukka Tuovinen puhutteli joukkojaan tilanteessa 20-14. Syöttövuorossa ollut Subotic ei tästä hämmentynyt ja syötti ässän. Seuraava syöttö verkkoon, jolloin Jymylle tarjoutui paikka kiriin, mutta se ei onnistunut kuin parin pisteen verran. Puijon päästyä käsiksi eräpalloon vieraat sen sijaan innostuivat tehtailemaan pisteitö Bosslerin syöttövuorolla. Loppuluvut 25-20 niittasi kapteeni Tikka.