Kova LP Kangasala vastassa 13.10.

11.10.2024

Otteluennakko Puijo Wolley – LP Kangasala 13.10.

Aika ja paikka: 13.10.2024 klo 17:00, Savilahden liikuntakeskus Luola, Kuopio

Edeltävät ottelut: Puijo aloitti kauden pelaamalla peräkkäisinä päivinä Pölkky Kuusamoa vastaan kotona ja vieraissa Muhoksella. Kotiottelun 3-2 -voittoa himmensi heikkotasoinen ja hävitty vierasmatsi. Viikko sitten Nurmon JymyVolley kävi kuopiolaisten vieraana maakuntaottelussa Nilsiässä, jonka Puijo voitti suoraan kolmessa erässä. LP Kangasala on ehtinyt pelata kaksi liigaotttelua. Salohallissa emännöinyt LP Viesti kaatui viisieräisessä ja uudessa kotiluolassa Kangasala Areenalla pisteet jäivät OrPolta noutamatta: 3-0 kotijoukkueelle.

Lähtökohdat: LP Kangasala on vakiinnuttanut asemansa vahvana joukkueena. Arttu Keräsen valmentamana liigakulta jäi haaveeksi, mutta muita mitalisijoja riitti. Tällä kaudella maajoukkueesta tutun Nik Buserin johdolla pelaavat pirkanmaalaiset ovat edelleen yksi Liigan mitalisuosikki. Kokonaan kotimaisista pelaajista koostuvan joukkueen nimilista vilisee maajoukkuepelaajia ja penkillä riittää leveyttä. Puijo Wolley onnistui ihailtavasti jättämään yhden epäonnistuneen ottelun taakseen ja palasi sunnuntaina voittojen tielle. Kauden alun otteiden epävarmuus hälvenee jokaisen yhteisen harjoituksen myötä. Pelaajien joukkuehenki on hyvä ja sitä tarvitaan LP Kangasalan kaltaista vahvaa tiimiä vastaan.  

Päävalmentaja Pekka Seppänen: "Kangasala on aloittanut kauden odotetun vahvoilla otteilla. Joukkue vilisee maajoukkueesta tuttuja pelaajia ja valmentajia, joten tässä vaiheessa kautta tämä on meille hyvä mittari pelata sarjan ehkä jopa suurinta ennakkosuosikkia vastaan."

Seuraa heitä: Puijon keskipelaajat Deja Robinson ja Taija Tikka ovat molemmat hyökkäyksen taitavia pelinaisia. Tämä laajentaa mukavasti passarin mahdollisuuksia ja antaa vaihtoehdon laidoista hyökkäämiselle. LP Kangasalaltakin löytyy hyökkäysvoimaa laajalla rintamalla, mutta keskipelaaja Laura Laukkanen on onnistunut alkukaudesta torppaamaan vastustajien hyökkäyksiä huomattavan tehokkaasti. Hänen torjuntavoimansa on syytä ottaa huomioon.

Otteluisäntänä Rauhalahti Kuopio

Tervetuloa!