Liigan keskikasti vastakkain lauantaina

17.10.2024

Puijo Wolley – LP-Vampula 19.10.

Aika ja paikka: 19.10.2024 klo 15:00 Savilahden liikuntakeskus Luola, Kuopio

Puijon kausi on alkanut kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Pölkyn kanssa käydyistä väännöistä voitto tuli ensimmäisestä, ja viikkoa myöhemmin kukistui JymyVolley. Vierasottelu kuusamolaisia vastaan Muhoksella jäi sen sijaan vajaaksi suorittamiseksi, ja viime viikonloppuna LP Kangasala oli Luolassa vahvempi selvin eräluvuin. LP-Vampula on ottanut kahden pisteen voiton LiigaPlokista ja kolme pistettä OrPoa vastaan. Kauden toistaiseksi ainoa tappio on tullut LP Viestiä vastaan.

Molemmat joukkueet ovat Liigan keskikastissa viidessä pisteessä, joten punttien voi ajatella olevan suht tasan. Taistelun pisteistä voi näistä lähtökohdista ennakoida olevan lauantaina kiihkeää. LP-Vampulassa toista kauttaan viihtyvä yleispelaaja Jovana Biberdzic on ollut joukkueensa tehokkain pistenainen toisen yp:n Linnea Kuuselan peesaillessa. Teija Vuorenmaa on kärjessä Puijon naisten keskinäisessä pistevertailussa, mutta hyökkäysvastuu on alkukaudesta jakautunut hyvinkin tasaisesti useammille harteille.

Päävalmentaja Pekka Seppänen: ”Viime kauden iloinen yllättäjä Vampula sai jatkuvuutta tälle kaudelle, kun vastaanottajat ja valmentaja pysyivät samoina. Kauden alku on ollut nytkin terävä Jovana Biberdzicin johdolla: vierasvoitot Pihtiputaalta ja Orivedeltä kertovat joukkueen olevan hyvässä syysvireessä. Meillä on edelleen tavoitteena saada peliä kehitettyä eteenpäin LP Kangasala -ottelusta ja saada laatua suorittamiseen ja sopivasti tunnetta kentälle!”

Seuraa heitä: Puijon libero Veera Help pelasi hienon kesän nuorten maajoukkueen kapteenina ja kantaa suurta vastuuta Puijon puolustus- ja vastaanottotehtävissä. Nuori pelaaja on osoittanut illasta toiseen olevansa luottamuksen arvoinen. LP-Vampulassa samaa vastuuta kantaa Maria Naasko. Eräs liigan kokeneimmista liberoista vakuuttaa otteillaan vuodesta toiseen.

Otteluisäntänä Hanakat!

Tervetuloa!

Kuva: Margo Tolegmen