Puijo Wolley 0 – 3 LP Kangasala (19-25, 21-25, 19-25)

Aloituskokoonpanot:
Puijo: Tosi, Vuorenmaa, Robinson, Räty, Tikka (C), Räsänen ja Help (L)
LP Kangasala: Rekola, Jalonen (C), Pöllänen, Laukkanen, Pyhäjärvi, Andrikopoulou ja Penttilä (L)

Ottelu alkoi huimalla pallorallilla, jonka Anahi Tosi päätti kotijoukkueen eduksi Veera Helpin upean haun pidettyä pallon elossa. Puijo aloitti todella vahvasti ja Nik Buser otti ensimmäisen aikalisän Deja Robinsonin syöttövuorolla tilanteessa 5-1. Vierasjoukkueen kone ei käynnistynyt ja Teija Vuorenmaan ässän jälkeen nähtiin jo toinen aikalisä pisteissä 9-3. Tilanteen ollessa 11-4 Heini Ahtola otti Iida Pölläsen paikan Kangasalan kentällisessä. Vierailijat pääsivät viiden pisteen päähän 13-8 ja kavensivat hieman myöhemmin tilanteeksi 15-12. Netta Rekola ja Heini Ahtola tehtailivat hyökkäyspisteitä Viivi Pyhäjärven ja Emmi Jalosen napatessa torjunnat. Iina Andrikopoulou saatteli vierailijat johtoon 16-17, jolloin Venla Huoman otti Teija Vuorenmaan paikan Puijon kentällä. Pyhäjärvi otti toisen torjuntansa ja vei vieraat 17-19 -johtoon, jonka jälkeen Ahtola kasvatti eroa ässällään. Puijo haparoi ja Pyhäjärven hyökkäyksellä 18-23 -keulille mennyt vastustaja sai kotijoukkueen toiselle aikalisälle. Erän päätös lukuihin 19-25.

Toisen erän alku oli LP Kangasalan juhlaa. Vieraat rymistelivät 0-7 -johtoon ja Puijon aikalisä tai passarivaihto eivät helpottaneet tilannetta. Syöttövuoro vaihtui lopulta Kangasalan hyökkäysvirheellä, mutta passari Emmi Jalonen hankki sen takaisin hienolla toisen kosketuksen hyökkäyksellään: 1-8. Andrikopouloun kahden ässän jälkeen tilanne oli 5-14, ja Vuorenmaa korvasi Tosin Puijon kentällä. Kotijoukkue teki pienen nousun 8-14:än. Taija Tikka vaihtui Hanna Kastariseen pisteissä 8-16. Venla Huomanin kaksi ässää kaunistelivat luvut 11-16:ksi, ja Buser otti LP Kangasalalle aikalisän, jota seurasikin syöttövirhe. Vuorenmaan kaksi hyökkäyspistettä kiristivät tilanteeksi 15-18, jota seurasi Kangasalan toinen aikalisä ja Puijon hyökkäysvirhe. Selma Räsänen puolestaan hyökkäili pari pinnaa ja luvuiksi 17-19. Puijon peli piristyi erän lopussa, mutta vierailijat pysyivät loppuun asti keulilla: 21-25.

LP Kangasala aloitti kolmannen erän reippaammin ja Pekka Seppänen teroitti haluamaansa pelityyliä aikalisällä pisteissä 3-5. Andrikopouloun hyökättyä erän neljännen pisteensä nähtiin toinen aikalisä jo pisteissä 5-10. Puijo sai muutaman onnistuneen hyökkäyksen, mutta muutoin peli kulki Kangasalan komennossa. Huomanin ja Räsäsen hyökkäyksin Puijo kaventeli tilanteen 12-17:än, jolloin kotijoukkue marssitti kentälle tuplavaihdolla Rädyn ja Tosin korvaamaan Räsästä ja Joanna Kallista. Ahtola hyökkäsi ja torjui Kangasalan johdoksi 12-19. Rekola teki saman tempun, jonka jälkeen oltiin tilanteessa 14-22. Puijon nousu alkoi, ja LP Kangasala meni aikalisälle Tikan torjunnan jälkeen pisteissä 19-23. Puijon hyökkäysvirheellä päädyttiin ottelupalloon 19-24 ja toisella hyökkäysvirheellä ottelu sai päätöksen luvuin 19-25.