Puijo Wolley kohtaa LP Viestin arkiottelussa Studentialla

10.10.2023

Otteluennakko Puijo Wolley - LP Viesti 12.10.

Aika ja paikka: 12.10.2023 18:30 Studentia, Kuopio

Edeltävät ottelut: Puijo avasi kauden viisieräisellä Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan ja joutui tyytymään yhteen pisteeseeen. Pohjoisen kiertueen tuloksena oli selvä voitto Arctic Volleystä kolmieräisessä ja yhden erän nipistäminen Pölkyltä. LP Viesti on ehtinyt pelata vasta yhden ottelun, jonka se hävisi kotonaan LP-Vampulalle 1-3.

Aiemmat kohtaamiset: Kauden 2022-23 kolme kohtaamista päättyivät kaikki Puijon voittoon. Kaksi matseista venyi viidenteen erään, eli pistejako savolaisten hyväksi 7-2.

Lähtökohdat: Ottelu ei ole läpihuutojuttu kummallekaan. LP Viesti on menestynyt 2000-luvulla tasaisesti, ja Puijo Wolley oli viime kauden komeetta. Eletään vielä alkukautta, joten on mielenkiintoista nähdä joukkueiden hitsautumista kokonaisuudeksi. Savolaiset ovat saaneet vöidensä alle kolme kilpailullista ottelua, salolaiset torstain otteluun mennessä kaksi.

Päävalmentaja Pekka Seppänen: Tunnelma on odottavainen. Saimme viikonloppuna kauden avausvoiton ja nyt vastustajaksi saapuu sarjan kestomenestyjä. Salolaisjoukkueessa ison roolin ottanee hakkuri Daria Butkevych, joka teki viime kauden viimeisessä runkosarjamatsissa OrPon paidassa meitä vastaan 35(!) pistettä.

Seuraa heitä: Puijon libero Veera Help on saanut harteilleen viime kautta suuremman roolin ja kantanut sitä esimerkillisesti. Help kuuluu myös U20-maajoukkueen naisistoon. Aikuisten maajoukkueeseen sen sijaan kuuluu LP Viestin takakenttäspesialisti Netta Laaksonen.