Puijo Wolley puolustaa voittoa Nilsiässä

19.10.2023

Otteluennakko Puijo Wolley - Arctic Volley 21.lokakuuta

Aika ja paikka: 21.10.2023 klo 17:00, Nilsiän liikuntahalli

Aiemmat kohtaamiset: Puijo Wolley käväisi pohjoisen kiertueellaan Rovaniemellä ja nappasi mukaansa täyden pistepotin puhtain erin. Viime kaudella kaikki ottelut menivät Puijolle, mutta kaksi matsia venyi viisieräisiksi.

Edeltävät ottelut: Puijolla on niskassaan harmillinen kolmen matsin tappioputki. Vieraissa parempia ovat olleet Pölkky Kuusamo ja LP Kangasala. Studentialta LP Viesti vei mukanaan kaksi pistettä viisieräisen päätteeksi. Arctic Volley on pelannut vasta kolme ottelua, joista siis kotitappio Puijolle, vierastappio LiigaPlokille ja viimeisimpänä kotivoitto LP-Vampulasta.

Lähtökohdat: Molemmilla joukkueilla on ollut jonkinasteisia murheita pelaajien terveyden kanssa. Arctic Volleyta luotsaa Puijosta tuttu Jukka Lehtonen, mutta kotijoukkueen riveissä ei ole enää juurikaan hänelle tuttuja pelaajattaria. Puijo lienee puolestaan sisuuntunut viimeisimpien tappioiden jälkeen, ja joukkueen peli on alkanut rauhoittua rutiinin myötä.

Päävalmentaja Pekka Seppänen: ”Kiva kohdata Arctic Volley toistamiseen lyhyen ajan sisään; meillä oli onnistunut reissu Rovaniemelle. Tässä välissä Lehtosen joukko on saalistanut avausvoittonsa, joten jännä matsi tulee! Nilsiässä pelattiin jo viime kaudella, joten paikka on meille mieluisa. Tiivis ottelurytmi ei ole onneksi näkynyt joukkueessa väsymyksenä vaan pelin yhteen hitsautumisena.”

Seuraa heitä: Puijon keskipelaaja Taija Tikka on aloittanut kauden savolaisseurassa mainiosti. Hän edustaa 25-vuotiaana joukkueen kokeneinta kaartia. Arctic Volleyssa samalla kokemuksen rintaäänellä puhuu Eveliina Smolander. 31-vuotiaalla keskarilla on taustallaan jo pitkä ura, johon mahtuu myös pari kautta Puijon keltamustissa väreissä - Jukka Lehtosen komennossa.

Tervetuloa Nilsiään lauantaina! Liikkukaa maanteillä turvallisesti.

Otteluisäntinä K-Rauta Nilsiä ja Nilsiän Rakennus